Zásady ochrany osobních údajů obchodu CARSPNEU.cz

Registrace u Úřadu pro ochranu osobních údajů: https://forms.uoou.cz/registration.aspx?id=224831

1.

Firma Josef Dufek, se sídlem Třebnice 79, 34601 Horšovský Týn, IČ: 73671193 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • obchodní firma
  • e-mailová adresa
  • telefonní číslo
  • fakturační adresy
  • doručovací adresa
  • IP adresa
  • IČ podnikající fyzické osoby/firmy
  • DIČ podnikající fyzické osoby/firmy

2.

Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

3.

Zpracování osobních údajů je prováděno firmou Josef Dufek tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

4.

V rámci doručování zásilek kurýrní službou, jsou zpracovateli údajů také tyto firmy:

  • Společnost Direct Parcel Distribution CZ, s. r. o., Identifikační číslo 61329266, se sídlem Říčany u Prahy, Modletice 135, PSČ 251 01, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 52346 https://www.dpd.com/cz/business_customers/podminky_a_soukromi/ochrana_osobnich_udaju
  • Společnost Geis CZ s.r.o., Identifikační číslo 44567359, se sídlem Ejpovice, Zemská 211/I, PSČ 337 01, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Plzni, oddíl C, vložka 14475

5.

Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese gdpr@carspneu.cz.

6.

Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.carspneu.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
  • Základní funkčnosti webových stránek.

Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče.

Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

  • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

7.

Pokud před dokončením objednávky projevíte souhlas (opt-in), pošleme obsah košíku spolu s Vaší e-mailovou adresou službě Zboží.cz, Heureka.cz a Google nákupy. Společnosti je pak mohou použít k získání nezávislého hodnocení našich produktů a služeb. Předané osobní údaje budou drženy jen po dobu nezbytnou k tomuto použití.

8.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • požadovat přístup k jeho osobním údajům
  • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky

Borbet W ve velikosti 16

Borbet W ve velikosti 16" a 17" = kola zrozená pro VW T-Roc

Kola Borbet W udělají z Vašeho VW T-Roc obdivované vozidlo....

NOVINKA!! Kola UTECA od AUTEC

NOVINKA!! Kola UTECA od AUTEC

Již brzo budeme mít v nabídce novinková kola od AUTEC označená jako model UTECA. Kola určená především pro SUV např.: • ...

Archiv novinek »

O obchodě CARSPNEU.cz

CARSPNEU.cz je jedním z nejspolehlivějších prodejců pneumatik a alu kol v České republice. V nabídce najdete ALU kola známých značek, na některé máme výhradní zastoupení pro ČR. Najít můžete značky Platin, Proline (PLW), CMS, Borbet, DBV, Wheelworld, OXXO, Alutec, Anzio ASA, ATS, Autec, Brock, RC Design, Rial, Rondell, ITwheels a další. V sortimentu máme pneumatiky osobní, SUV, dodávkové, nákladní a všech prémiových a dalších kvalitních výrobců. Obchod je také prodejcem autolednic, měničů a dalšího zboží značky německého výrobce Waeco.

Úvod | Ochrana osobních údajů | Obchodní podmínky | Otázky a odpovědi | Reklamace | Výrobci | Kontakty

Copyright © 2007-2018 CARSPNEU.cz, všechna práva vyhrazena